VVS

Med mere end
100 års erfaring

58 52 13 41

Fjernvarme Slagelse

   Fjernvarmeinstallation forbedrer varmeøkonomien

Vi tilbyder alle former for installation af fjernvarme, hvad enten der er tale om forsyningsledninger i jord eller anlæg i bygning. Vi kan sørge for nye anlæg, udskiftning af varmeanlæg eller radiatorer samt af varmtvandsbeholder eller veksler. Derudover følger serviceeftersyn altid med i vores aftale.

Mange tror, at de ikke behøver at få service på deres fjernvarmeinstallation. Selvom en installation ikke har en kedel, der skal vedligeholdes, så kan der alligevel opstå fejl. Faktisk viser undersøgelser fra Teknologisk Institut, at der er fejl på op mod 60 procent af alle fjernvarmeinstallationer i private boliger i Danmark.​

   Din fjernvarmeinstallation har muligvis fejl

Der er med andre ord fejl på over halvdelen af danske installationer i private hjem. Dette betyder, hvis du ikke har løbende service på din fjernvarmeinstallation, er sandsyndigheden for fejl langt over 60 procent. Fejl på din fjernvarmeinstallation kan komme til at koste penge – mange penge. Selv mindre fejl kan udvikle sig til større skader, der kan koste mange penge at udbedre.

   Nødvendigt med vedligeholdelse af fjernvarme

​Det er ligeså vigtigt at få serviceret sin fjernvarmeinstallation, som det er at sende sin bil til serviceeftersyn.
Et eftersyn af en fjernvarmeinstallation indeholder test og gennemgang af alle de installationer, som har med vand og varme at gøre, samt justering af fjernvarmeanlægget, således at det kører bedst muligt.
Som en ekstra service kan vi også udføre en gennemgang af andre ting i hjemmet, der eventuelt kan justeres med henblik på en bedre varmeøkonomi. Vi tilbyder også generelt rådgivning og vejledning i forhold til energibesparelser og eventuel manglende afkøling.

   Kontakt os gerne 

Kontakt os på telefon 58 52 13 41 eller via email info@hpc-vvs.dk, hvis du ønsker service eller reparation af din fjernvarmeinstallation i blandt andet Slagelse, Skælskør og Korsør – og resten af Sydvestsjælland.
100 års jubilæum
​Torsdag den 13. oktober 2011 fejrede H.P.Christensen & Sønner A/S 100-års jubilæum.
For at fejre firmaets jubilæum har vi udgivet bogen: “… en kobbersmed kom til byen. ​Fortællingen om familiefirmaet H.P. Christensen & Sønner A/S”.
Fjernvarme Slagelse med serviceeftersyn