Skip to main content

BLIKKENSLAGER I SLAGELSE OG OMEGN


Vi har som blikkenslager og VVS’er inddækket og forskønnet mange af byens tage i over 100 år. Vi udfører blikarbejde i Slagelse, Skælskør og Korsør for private, erhverv, boligforeninger og kommunale institutioner.

Vi forbereder alt blikarbejde på vores eget værksted

Vi udfører blikarbejde som at klippe og forme zink, kobber og stål på vores eget værksted i Slagelse. Derefter kan en blikkenslager fra os opsætte de flotte tagrender og nedløbsrør i zink, plast, kobber og stål. Ligeledes kan vi lave smukke zink- og inddækninger om skorstene, Velux-vinduer og aftrækshætter.

Vi tilbyder også blikarbejde som for eksempel at opsætte af facadeplader i zink, kobber og aluminium. En hver af vores blikkenslagere er altid i stand til at forene det håndværksmæssige med sans for kreativitet og nøjagtighed. Som blikkenslager leverer vi med andre ord altid en god og professionel service.​

Vi er certificeret blikkenslager af Rheinzink og Kongebro

​Vi er som blikkenslager blandt de første i Danmark, der er certificeret som Rheinzink-installatør. Denne certificering er et kvalitetsstempel for et korrekt og veludført blikarbejde.

Vores virksomhed og alle vores montører har derfor gennemgået Rheinzinks strenge godkendelsesprocedure. Dertil kommer, at vi er Kongebro Naturskifer tag- og facadedækning-certificeret. Kort sagt; finder du ikke en blikkenslager med mere erfaring og viden indenfor faget.

Kontakt os gerne

Vi sender gerne en blikkenslager forbi for at drøfte jeres mange muligheder. Derefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på blikarbejde, inden vi går i gang med selve arbejdet. Derved kan du sikre dig, at du får den aftalte kvalitet til den rigtige pris. Kontakt os på telefon 58 52 13 41 eller på info@hpc-vvs.dk.

100-ÅRS JUBILÆUM​


Torsdag den 13. oktober 2011 fejrede H.P. Christensen & Sønner A/S 100-års jubilæum. For at fejre firmaets jubilæum har vi udgivet bogen “… en kobbersmed kom til byen.​ Fortællingen om familiefirmaet H.P. Christensen & Sønner A/S. Slagelse”.

Jubilæumsbogen er endvidere tilgængelig som pdf: Klik her for at downloade bogen (7,8 MB).