Skip to main content

H.P. CHRISTENSEN & SØNNER – 100 ÅRS VIDEN SAMLET PÅ ÉT STED


Traditioner, erfaring og gode værdier er vores varemærke

Traditioner, gode værdier og solidt håndværk er gået i arv gennem et helt århundrede.

Den nuværende mesters oldefar åbnede firmaet tilbage i 1911. Traditioner er der derfor mange af – og vi gør en dyd ud af at holde dem ved lige. Udover tradition for godt håndværk, som går i arv fra generation til generation, har vi også en tradition for åbenhed og ærlighed. Dette gælder både alle vores kollegaer imellem og i kommunikationen med vores kunder.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi giver ærlig rådgivning, der vil komme dig til gode i det lange løb. Hvor mange VVSere er begyndt at lave hurtigere og billigere løsninger (som til gengæld ikke holder særligt længe), holder vi fast i de gamle værdier. Vi er omhyggelige, detaljeorienterede og kvalitetsbevidste.

Vi sørger for, at alle nye løsninger tjekkes af vores håndværkere, og så gør vi det særlige, at vi ser om vi kan lave løsningen selv. At få teknikken ind under huden og lave en håndlavet løsning gør, at vi forstår metoden og materialerne helt ned i detaljen. Denne faglige fordybelse og forståelse kan mærkes i vores daglige arbejde og kommer dig til gode som kunde.

Viden og godt håndværk er noget, vi giver videre til hinanden

Som kunde hos os kan du være sikker på, at du altid møder en erfaren håndværker, der har forstand på sit virke og fortæller dig sandheden. Vi rådgiver om VVS– og blikkenslagerarbejde baseret på vores erfaring, og vi sørger for, at du får lavet den bedste løsning til en fair pris. Viden har vi masser af, og vi vil gerne dele den med dig.

Udover at dele vores erfaring og bedste råd med dig, sørger vi også for hele tiden at dele vores viden internt i firmaet. Vi går meget op i at uddanne vores lærlinge. Vi har altid i alt fire lærlinge, og hvert år bliver en ny færdiguddannet. At have lærlinge skaber udvikling og mangfoldighed og sikrer os, at vi altid er opdaterede på de nyeste metoder. Lærlingene lærer de erfarne håndværkere de nyeste metoder, og de erfarne håndværkere videregiver deres ekspertise til lærlingene.

Vi har et erfarent blik for håndværk og kreative løsninger

Hvis tagrenden eller tagets inddækninger drypper og er utætte, eller når vandet eller varmen i hjemmet svigter – så kan du roligt kontakte os,. Vi er nemlig et VVS- og blikkenslagerfirma med over 100 års erfaring. Vores arbejde dækker hele spektret af VVS-arbejde i forbindelse med nybyggeri og vedligeholdelse til beboelsesejendomme, industri og institutioner.
Vi arbejder aktivt med koncepter, hvor ny teknologi og servicevenligt design sikrer lave driftsomkostninger og brugervenlige installationer, som resulterer i et godt indeklima og et lavt energiforbrug.​ Vi løser blandt andet opgaver indenfor blikarbejde, gasservice, ventilation og fjernvarme.

PROFESSIONEL SERVICE


Hos H.P. Christensen & Sønner VVS leverer vi professionel ​service og sikrer os, at vi har tilfredse kunder.

PÅLIDELIG RÅDGIVNING


Hos H.P. Christensen & Sønner VVS giver vi professionel og ærlig rådgivning, der vil komme dig til gode i det lange løb.


100-ÅRS JUBILÆUM​


Torsdag den 13. oktober 2011 fejrede H.P. Christensen & Sønner A/S 100-års jubilæum. For at fejre firmaets jubilæum har vi udgivet bogen “… en kobbersmed kom til byen.​ Fortællingen om familiefirmaet H.P. Christensen & Sønner A/S. Slagelse”.
Jubilæumsbogen er endvidere tilgængelig som pdf: Klik her for at downloade bogen (7,8 MB).

LEVERANDØRERRHEINZINK-CERTIFICERET​​


H. P. Christensen & Sønner A/S er blandt de første 15 vvs-virksomheder, som kan kalde sig Rheinzink-certificeret. Et længe efterspurgt initiativ, som vil højne kvalitetsniveauet, vurderer folk fra branchen.​​

Til fagmessen VVS’11 i Odense fik vi overrakt et diplom, som det synlige bevis på, at vi nu kan kalde os Rheinzink-certificerede. Dermed har vi papir på, at vi lever op til en høj håndværksmæssig kvalitet og kunnen, når det gælder anvendelse af det traditionsrige byggemateriale zink.