Skip to main content

GASSERVICE I SLAGELSE OG OMEGN


Gasservice – et felt i rivende udvikling

Vores speciale inden for gasservice udbygges løbende i takt med ændringer i myndighedskrav, materialer og komponenter. Der bliver store udfordringer i at få design og arkitektur til at spille sammen med et godt indeklima og et lavt energiforbrug i fremtidens byggeri. Dog er vi meget omstillingsparate og har kompetencerne til at løse disse problematikker.

Hos H.P. Christensen & Sønner A/S har over 100 års erfaring med gasservice i blandt andet Slagelse, Skælskør og Korsør og er derfor rustet til at kunne klare den udvikling, der sker indenfor gasservice.

Vi sikrer lave driftsomkostninger og gasservice

I dag kommer gas fra Nordsøen direkte ud til forbrugernes naturgasanlæg via gasnettet. Naturgas er mere miljøvenligt end oliefyr og el-varme. Samtidig er det meget billigere, hvilket gør det til den oplagte løsning. Dog forudsætter denne løsning fortsat en god og pålidelig gasservice.

Vi udfører den lovpligtige service af gaskedler. Det kan både være i en fast serviceaftale og i en vagtordning. Fordelen ved en løbende serviceaftale i forbindelse med gasservice er, at gaskedlen bliver kontrolleret og vedligeholdt jævnligt.

Dette nedsætter risikoen for akutte nedbrug, hvor du skal bruge vores vagtordning en sen lørdag aften. Det nedsætter også risikoen for, at din gaskedel skal udskiftes i utide.

Der kan med andre ord være penge at spare ved at have en løbende gasservice. Vi kan også udskifte din gamle gaskedel med en ny, ligesom vi kan udskifte dit oliefyr med en gaskedel.

Kontakt os gerne

​Vi har omkring 600 kunder, der benytter vores service, men vi har naturligvis også plads til dig. Ring gerne til os for at få en pris på gasservice eller udskiftning af din gaskedel.

Vores servicefolk vil altid være til rådighed. Du kan kontakte os på telefon 58 52 13 41 eller på info@hpc-vvs.dk.

100-ÅRS JUBILÆUM​


Torsdag den 13. oktober 2011 fejrede H.P. Christensen & Sønner A/S 100-års jubilæum. For at fejre firmaets jubilæum har vi udgivet bogen “… en kobbersmed kom til byen.​ Fortællingen om familiefirmaet H.P. Christensen & Sønner A/S. Slagelse”.

Jubilæumsbogen er endvidere tilgængelig som pdf: Klik her for at downloade bogen (7,8 MB).