Skip to main content

VAND​ & SANITET


Korrekt og VA-godkendt vandinstallation

Som en del af vores VVS arbejde tilbyder H.P. Christensen & Sønner også løsninger inden for vand og sanitet i Slagelse og omegn. Vi udfører alle former for vandinstallationer i private hjem samt i industri, erhverv, på sygehuse og meget mere. Vores installationer laves alle i VA-godkendte materialer som stål, kobber, pex/komposit, rustfrit stål m.v. Således sikrer vi dig et professionelt håndværk af høj kvalitet.

Hvis du har en rørskade, står vi også klar til at køre ud og vejlede dig fra start til slut, og vi sørger naturligvis for den nødvendige korrespondance mellem forsikring, kunde og håndværkere.

Sanitet og armaturer? Du designer, vi leverer!

Hvis du står og mangler sanitet eller armaturer til dit badeværelse eller køkken, leverer og monterer H.P. Christensen & Sønner med glæde. Vi arbejder kun med godkendte og lovlige armaturer, som er kontrolleret og VA-godkendt, men alt inden for form, design og funktion bestemmer du. Vi sørger for, at dine ønsker bliver opfyldt. Vi er din garanti for, at din nye installation opfylder alle lovkrav, og at du ikke bliver dårlig af at drikke vandet fra din nye vandhane.

Kontakt os gerne

Den velkendte grønne varevogn kører ud, hvis du ønsker, at vi skal se på dine muligheder for nye vandinstallationer samt sanitet og armaturer. Vi sender efterfølgende et uforpligtende tilbud, inden vi går i gang med selve arbejdet. Således sikrer vi dig en god pris på dit personlige tilbud. Kontakt os på telefon 58 52 13 41 eller på info@hpc-vvs.dk.

100-ÅRS JUBILÆUM​


Torsdag den 13. oktober 2011 fejrede H.P. Christensen & Sønner A/S 100-års jubilæum. For at fejre firmaets jubilæum har vi udgivet bogen “… en kobbersmed kom til byen.​ Fortællingen om familiefirmaet H.P. Christensen & Sønner A/S. Slagelse”.

Jubilæumsbogen er endvidere tilgængelig som pdf: Klik her for at downloade bogen (7,8 MB).