Skip to main content

Installation af fjernvarme i Slagelse og omegn


Få en forbedret varmeøkonomi med installation af fjernvarme

Hos H.P. Christensen & Sønner A/S tilbyder vi alle former for installation af fjernvarme, hvad enten der er tale om forsyningsledninger i jord eller anlæg i bygning. Vi kan sørge for nye anlæg, udskiftning af varmeanlæg eller radiatorer samt af varmtvandsbeholder eller vekslere. Derudover følger serviceeftersyn altid med i vores aftale.

Mange tror, at de ikke behøver at få service på deres fjernvarmeanlæg. Selvom en installation ikke har en kedel, der skal vedligeholdes, så kan der alligevel opstå fejl. Faktisk viser undersøgelser fra Teknologisk Institut, at der er fejl på op mod 60 procent af alle installationer af fjernvarme i private boliger i Danmark.​

Kontakt os i dag, hvis du ønsker installation af fjernvarme eller service og reparation af dit anlæg i blandt andet Slagelse, Sorø og Korsør – eller et andet sted i området.

Nødvendigt med vedligeholdelse af fjernvarme

Det er altså lige så vigtigt at få serviceret sin fjernvarmeinstallation, som det er at sende sin bil til serviceeftersyn.

Et eftersyn af et fjernvarmeanlæg indeholder test og gennemgang af alle de installationer, som har med vand og varme at gøre, samt justering af anlægget, således at det kører bedst muligt.

Som en ekstra service kan vi også udføre en gennemgang af andre ting i hjemmet, der eventuelt kan justeres med henblik på en bedre varmeøkonomi. Vi tilbyder også generelt rådgivning og vejledning i forhold til energibesparelser og eventuel manglende afkøling.

Din fjernvarmeinstallation har muligvis fejl

Der er altså fejl på over halvdelen af danske installationer af fjernvarme i private hjem. Dette betyder, hvis du ikke får løbende fjernvarmeservice, at sandsyndigheden for fejl er langt over 60 procent. Fejl på i din fjernvarme kan komme til at koste penge – mange penge. Selv mindre fejl kan udvikle sig til større skader, der kan koste mange penge at udbedre.

Kontakt os gerne

Kontakt os på telefon 58 52 13 41 eller via email info@hpc-vvs.dk, hvis du ønsker kompetent og professionel service eller reparation af din fjernvarmeinstallation, eller hvis du vil have en pris på din opgave med installation af fjernvarme.

100-ÅRS JUBILÆUM​


Torsdag den 13. oktober 2011 fejrede H.P. Christensen & Sønner A/S 100-års jubilæum. For at fejre firmaets jubilæum har vi udgivet bogen “… en kobbersmed kom til byen.​ Fortællingen om familiefirmaet H.P. Christensen & Sønner A/S. Slagelse”.

Jubilæumsbogen er endvidere tilgængelig som pdf: Klik her for at downloade bogen (7,8 MB).