Skip to main content

VENTILATION​ SLAGELSE


Ventilation forbedrer indeklimaet

Problemer med fugt og dårligt indeklima skyldes ofte manglende ventilation i boligen, da vore huse bygges og ombygges så tætte som aldrig før. Den forbedrede kompetence til at bygge moderne boliger går altså nogen gange ud over indeklimaet. Den optimale løsning på dette er et ventilationsanlæg med varmegenvinding, der overfører varmen fra den luft, der suges ud, til den friske luft, som blæses ind i huset.

Du kan også blot få naturlig eller mekanisk udsugning fra dit køkken, bad og beboelsesrum samt kontorer. Mekanisk ventilation indreguleres altid til slut, så installationen hverken larmer eller trækker. Vi sørger altid for, at alting fungerer optimalt. ​

Indeklimaet betyder rigtig meget for din og din families velvære og helbred. Det samme gælder på arbejdspladsen, hvor et dårligt indeklima kan forårsage sygdom og inaktivitet. Det er derfor altid en god idé at få installeret et ordenligt ventilationsanlæg.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi har kompetencerne og ressourcerne til at klare alle former for opgaver i forbindelse med ventilation. Vi monterer, reparerer og servicerer langt de fleste installationer. Når det kommer til ventilation, så kan vi klare det meste. Skulle det ske, at vi mod forventningen ikke skulle kunne løse en opgave – så ved vi, hvem der kan. Det kan derfor altid betale sig, at ringe til os, når det handler om ventilation.

Kontakt os i dag

Med vores 100 års erfaren ved vi ganske meget om ventilation. Kontakt os gerne på tlf. 58 52 13 41 eller via email  info@hpc-vvs.dk og få god og pålidelig rådgivning om dine muligheder inden for ventilation af bolig og arbejdsområder. Vi er står altid til rådighed.​

100-ÅRS JUBILÆUM​


Torsdag den 13. oktober 2011 fejrede H.P. Christensen & Sønner A/S 100-års jubilæum. For at fejre firmaets jubilæum har vi udgivet bogen “… en kobbersmed kom til byen.​ Fortællingen om familiefirmaet H.P. Christensen & Sønner A/S. Slagelse”.

Jubilæumsbogen er endvidere tilgængelig som pdf: Klik her for at downloade bogen (7,8 MB).